Werken en vergaderen in Utrecht

 
 
Werkcafé 8 persoons vergaderruimte

Werkcafé 8 persoons vergaderruimte

Vergaderunit voor 8 personen in het werkcafe op de begane grond. De unit bevindt zich achter de receptie. Inclusief TV trolly en flip-ver. Koffie thee en water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden van het werkcafe.
€35,00 per uur
Excl. BTW

image (2).jpeg

Werkcafé 6 persoons vergaderruimte

Diverse vergaderunits voor 6 personen in het werkcafé. Te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. De units bevinden zich achter de receptie. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.
€25,00 per uur
Excl. BTW

Werkcafé 12 persoons vergaderruimte

Werkcafé 12 persoons vergaderruimte

Vergaderunit voor 12 personen in het werkcafe. Te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. De units bevinden zich links of rechts achterin het werkcafe. Inclusief TV trolly en flip-over. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.
€ 42,50 per uur
Excl. BTW

 
image (8).jpeg

20 persoons vergaderruimte/projectruimte op de 1e etage

Multi functionele ruimte aan de Noordzijde van het Flow building gebouw te Utrecht op de 1ste verdieping. Gelegen aan de A2. Voorzien van een 20 persoons vergadertafel, 12 bureau's, 2 stilte units, een pantry met eigen koffie/thee voorzieningen en eigen sanitair. Deze prachtig ruimte van 220m2 is ook voor langere periodes en projecten te boeken en naar wens te stylen. Hiervoor kan een afspraak met offerte op maak gemaakt worden op aanvraag. Vrij parkeren op het CP parkeerterrein (op basis van beschikbaarheid).
€85,00 per uur
Excl. BTW

Auditorium - 60 personen

Het auditorium op de 8ste verdieping wordt omringd door metershoge glazen puien en biedt een prachtige city view over Utrecht. Afhankelijk van de opstelling plaats voor maximaal 60 personen. De unit is inclusief: beamer, speakers, spreektafel, flip-over, verduistering. Voor events is de unit ook als volledige stand alone locatie te boeken met een aparte entree, garderobe, toiletgroep en on demand catering / borrel.
€85,00 per uur
Excl. BTW

Werkcafé 2 persoons werkruimte

Private Office

Arbo werkplek met 2 in hoogte verstelbare bureau’s en bureau stoelen. De unit bevindt zich in een afgesloten ruimte in het werkcafé. Deze is te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.

€25,00 per uur
Incl. BTW

 

Office vanaf 20m2

Deze dedicated office van 40m2 bevindt zich op de 8ste verdieping van onze Corporate Places Utrecht locatie. Als vaste bewoner word je gratis member van Corporate Places Deelplatform. Hierdoor heb je toegang tot onze app en onze reserveringsportal CP360.nl. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van onze koffie en thee service op de locatie, heb je toegang tot het werkcafé en de Grab to Go shop en kun je vrij parkeren op ons terrein (op basis van beschikbaarheid).
De kantoorunits zijn ongemeubileerd. Vanaf € 24 per maand (unit 20m2) kunnen wij een volledige kantoorinrichting verzorgen.
€425 per maand
Excl. BTW

Werkcafé 12 persoons luxe vergaderruimte

Werkcafé 12 persoons luxe vergaderruimte

Vergaderunit voor 12 personen in het midden van het werkcafé. Te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. Inclusief TV trolly en flipover. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.
€47,50 per uur
Excl. BTW

image (14).jpeg

Open Ruimte Werkcafé 220 m2

Neem voor meer informatie contact op met onze receptie: utrecht@corporateplaces.nl €85,00 per uur
Excl. BTW

 
IMG_5336.jpg

Boardroom - 20 persoons executive vergader ruimte

De Boardroom is een executive vergader - lounge unit en is voorzien van:
12 persoons vergadertafel met luxe vergaderstoelen.
2 grote loungebanken
1 aparte receptie / bar faciliteit
3 treinzitjes voor aparte (werkgroep) faciliteiten
TV trolly
Flip-over
Eigen toiletgroep
Inclusief koffie water thee faciliteiten
€115,00 per uur / per dagdeel te boeken
Excl. BTW

Experience Centre - Multi functionele event ruimte tot 70 

Het Experience Centre is een multi functionele ruimte van 300 m2 met een unieke uitstraling. Te vinden in de basement van het Flowbuilding gebouw direct aan de A2.
Geschikt voor trainingen workshops special meetings en events.
Extra faciliteiten aanwezig bij deze unit: Uitgebreide parkeermogelijkheden - Grab to Go shop - Catering - Receptie - Douches - Lounge plek - Pantry.
Bij groepen groter dan 40 personen prijs op aanvraag!
€150 per uur
Excl. BTW

image (13).jpeg

BASE -20 persoons vergader/loungeruimte

BASE is een unieke vergaderplek in de basement van het Flow building gebouw aan de A2 bij Utrecht.
Ruime setting voor 20 personen
Extra faciliteiten: Ruime loungehoek met eigen pantry, eigen koffie/thee voorziening, eigen sanitair.
Extra: eigen douche faciliteiten.
Geschikt voor vergaderingen workshops en trainingen
€65,00 per uur
Excl. BTW

 

CP Host en Club Manager

Het hart van de locatie is onze receptie. Wil je dat jouw gasten goed worden ontvangen en doorverwezen, heb je hulp nodig bij het regelen van een belangrijk event of meeting? Zij regelen het voor je. Ook zijn zij inzetbaar voor gebouwgebonden zaken, parkeermanagement en receptiediensten voor alle huurders.

12 persoons project/vergaderruimte

Vergaderunit voor 12 personen op de 8ste verdieping van het gebouw. Te bereiken via de hoofdingang met de lift in de hal.
Vast tv scherm en flip-over.
Koffie thee en water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar in de keuken en de pantry.
€42,50 per uur
Excl. BTW

 

E-auto

Wil jij de BMW i3 van Amber boeken. Meld je bij onze receptie voor meer informatie. Of bel Amber: Amber staat voor 100% elektrisch rijden en 100% beschikbaarheid.  Prijs op aanvraag

Mini+One+Mobeazy+CP+Utrecht.jpg

Deel-auto

Deze Mini van Mobeazy is heel eenvoudig te boeken via onze CP app en portal. Hij staat klaar voor jou op onze locatie in Utrecht. Maak een account aan via www.mobeazy.nl/aanmelden, boek de Mini wanneer je hem nodig hebt en betaal “pay per use” op rekening.
Prijs op aanvraag

EMOTION-10-CP-ebike-1200x430.jpg

E-Bikes

FREEBIKE2GO biedt een Corporate e-bike netwerk aan bij onze locatie Corporate Places Utrecht. Via info@freebike2go.nl boek je snel per uur of per dag jouw coole E-Bike. Ook kun je hier voor al je vragen terecht.  
Prijs op aanvraag

Pakketservice

Bringme Box voor ontvangst van pakketen en automatische meldingen bij ontvangst.
Prijs op aanvraag