Corporate flex omgeving

Corporate Places adviseert u graag om meer rendement op uw pand te realiseren. Dit doen we door het creëren van een aantrekkelijke zakelijke flex omgeving met internationale allure in uw gebouw.

CP Club Manager

IMG_5355.jpg

Corporate Places zet een Club Manager en Host in om uw receptie en pand te beheren. Wij focussen ons op het reduceren van kosten en het toevoegen van meer vitaliteit, flow en wellbeing in en rondom uw gebouw.

Grab and Go

De Grab to Go shop zorgt voor Farm to Fork catering en events, verkoopt unieke lifestyle producten en kado's en zorgt voor een inspirerende barista beleving. Je bent wat je eet. Dus eet goed!

 

Sales & Marketing

Wij maken gebruik van diverse sales en marketing kanalen om onze locaties en aanverwante diensten zo succesvol mogelijk in te markt neer te zetten. Ons doel is het opbouwen van een landelijk netwerk met kwalitatief hoogwaardige werkomgevingen in een zakelijke omgeving.

CP Innovation

Facts & Figures

Wij zetten onze kennis en gedachtegoed in om blijvend een innovatieve speler in de markt te zijn. Corporate Places adviseert en ondersteunt u graag op het gebied van het efficIënt en duurzaam inzetten van uw assets.

Uw pand altijd in balans. Met de data uit onze portal CP360.nl zorgen wij voor een perfecte match tussen vraag en aanbod. Flexibiliteit in ruimte, gebruik en services.