Willem Hetebrij en Wout Jan Ykema

Onze passie is het creëren van de ideale werkomgeving, dé plek voor werken, ontmoeten en inspiratie.

Gedreven en betrokken ondersteunen wij al jaren organisaties om meer en beter gebruik te maken van hun meest waardevolle assets; mensen en bedrijfsmiddelen. Wij dagen organisaties en hun mensen uit om trots te zijn op wat zij hebben (talent en kracht) en hier meer uit te halen.
In onze visie worden organisaties steeds virtueler. Professionals gaan toenemend op afstand werken voor één of zelfs meerdere organisaties maar houden wel de behoefte om tot een groep te behoren en elkaar te ontmoeten. Er ontstaan communities waarin professionals zich organiseren met als doelen: samen ontwikkelen, kennis delen, netwerken en samen werken aan multi-disciplinaire opdrachten en vraagstukken. Vanuit deze visie is Corporate Places ontstaan.

Via ons deelplatform en onze locaties bieden wij organisaties en professionals de mogelijkheid kennis en middelen met elkaar te delen. Dat levert niet alleen een hoger - direct of indirect - rendement per m2 op maar ook meer vitaliteit en groei aan innovatieve processen. Ons netwerk aan specialisten zetten wij in om samen een effectieve bijdrage te leveren aan een betere toekomst.

Willem Hetebrij en Wout-Jan Ykema


 
IMG_9362.jpg
 

Onze Pijlers

Wij geloven in goed rentmeesterschap in de breedste zin van het woord. Dagelijks zetten wij ons met ons hele team in om gezonde, gelukkige, groene leef-en werkomgevingen neer te zetten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Onze 4 pijlers: de aarde op 1, goed rentmeesterschap, dienend leiderschap, clean food & lifestyles vormen dan ook de basis van het succesvol neerzetten en managen van ons concept en onze locaties. See you @CP!

Marianne Groenendal

 

Wil je met ons in contact komen om je mogelijkheden te bespreken binnen ons concept? Klik dan op onderstaande button. We helpen je graag verder op weg.