Rendement op leegstand

Wil je meer rendement op je leegstand realiseren of je gebouw op een andere manier gaan inzetten? Transformeer jouw pand samen met ons tot een aantrekkelijke corporate flex omgeving met internationale allure en los zo de leegstand op. Corporate Places Consultancy werkt het geheel van concept tot realisatie tot beheer uit.

Club Manager met receptie beheer

Om maximaal resultaat te halen uit onze formule zetten we graag een eigen Host en/of Club Manager in die ook de receptie kan beheren. Samen met de eigenaar van het gebouw, de huurders en de gebruikers focussen wij ons op het reduceren van kosten, het halen van meer rendement uit een gebouw en het toevoegen van meer vitaliteit en welzijn.Wij garanderen de inzet van hands-on èn salesdriven medewerkers.

Grab to Go

Corporate Places voorziet in een Grab to Go shop in het pand. De Grab to Go shop zorgt voor Farm to Fork catering en events, verkoopt unieke lifestyle producten en kado's en levert een inspirerende barista beleving. Andere diensten die je bij ons kunt aantreffen zijn een bemande receptie, Bringme Box pakketservice, (elektrische) deelauto’s, elektrische fietsen, fitness workshops en nog veel meer.