Corporate Places biedt prachtige werkplekken, vergaderfaciliteiten en mobiliteits diensten aan in Utrecht.


Deze top locatie is gelegen vlak bij de A2 op de Reactorweg 47 te Utrecht en bevindt zich in het Flow Building gebouw. Als inhouse operator managen wij hier 3000m2. Je kunt hier een privékantoor huren vanaf €425,- per maand, een co-working plek vanaf €235,- per maand of vergaderen vanaf €25,- per uur. Onze vergaderunits zijn per uur of per dagdeel te boeken. Vlak bij de entree tref je een Grab to Go shop aan van de Groene Artisanen. Dit is dé perfecte plek om een heerlijk kopje koffie te nuttigen of even te genieten van de lunch tijdens te pauze. Voor de ontvangst hebben wij een professionele bemande receptie. Deze locatie leent zich uitstekend om je onderneming te vestigen of een zakelijke ontmoeting of vergadering te plannen. Heb je vragen? Check hier ons aanbod op de locatie.


 

Bereikbaarheid per auto.
Navigeer op Reactorweg 47 Utrecht. De routebeschrijving is bij onze receptie op te vragen. Parkeren kan op het terrein achter het gebouw. Meld je via de slagboom links van het gebouw aan bij de Corporate Places intercom.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer.
Ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand tref je diverse bushaltes aan. Vraag de routebeschrijving bij onze receptie op.

Elektrische oplaadplein

Op ons oplaadplein is plek voor 10 elektrische auto’s. Binnenkort komt er ook een overdekte fietsenstalling met 10 oplaadplekken voor elektrische fietsen. Check hieronder ook ons mobiliteits aanbod op de locatie als je tussentijds even een auto of een fiets nodig hebt.

 

De mogelijkheden bij de Reactorweg 47 te Utrecht

 
IMG_5336.jpg
 

Werken en vergaderen

Lichte, ruime privékantoren, vergaderruimtes en flex werkplekken met veel licht, faciliteiten en positieve vibe. Geschikt voor kleine en grote groepen en uitgerust met verscheidene faciliteiten. Eenvoudig te reserveren via de CP App of Web portal.

image (1).png
image (2).png
image (3).png
 
 
Mini One Mobeazy Corporate Places Utrecht
 

Mobiliteit

De locatie in Utrecht is uitgerust met 100% elektrische deelfietsen en (elektrische) deelauto’s. Op deze manier kun je eenvoudig vervoer regelen voor jezelf of anderen. Deze items zijn per uur te boeken via de CP App en Web portal of via onze receptie.

 
image-14.png
 
image-15.png
 
 
775896f4fc73e97f1d9bcc6cdc0c81ea.png
 

Gezond eten en leven

Wij zorgen altijd dat er catering wordt geleverd en besteld kan worden bij het restaurant op locatie. Vers van het land, heerlijke streekproducten, ter plekke voor jou bereidt.

ic_roomservice.jpg