Corporate Places biedt u prachtige werkplekken, vergaderfaciliteiten en mobiliteits diensten aan.

De Gruyter Fabriek -ooit het productiebedrijf van grootgrutter De Gruyter- is een creatieve hotspot In Brabant. In het verzamelgebouw tref je kleine en grote bedrijven aan die met name actief zijn in de creatieve sector. Via de Corporate Places app of portal kun je 3 unieke vergaderunits boeken; De Kleine Grutter voor 16 personen, Het Volthuisje -gelegen aan de waterkade- voor 20 personen en De Grote Grutter voor max 225 personen. Bij de Brasserie en De Grab to Go shop kun je je lunch of andere wensen regelen.

 
 

Bereikbaarheid met de auto.
De locatie bevindt zich op de Veemarktkade 8 in ‘s-Hertogenbosch en is heel makkelijk bereikbaarheid. Met eigen vervoer ben je met twee minuten op de locatie vanaf de A59 afslag 46 (Engelen). Je treft er ruime parkeer- en oplaad mogelijkheden aan. Het parkeren is gratis.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Het openbaar vervoer stopt op 10 minuten loopafstand van het gebouw.

 
 

Ontdek ons aanbod in

‘s-Hertogenbosch

 
 

Werken en Vergaderen

Op de locatie in ‘s-Hertogenbosch bieden wij 3 unieke werkruimtes met een industriële look. aan. De ruimtes zorgen voor een inspirerende en ontspannende werkervaring. Als je wilt is er vanuit de water kade zelfs een boottocht met lunch te regelen. De vergader en event ruimtes zijn per dagdeel te reserveren via de CP App en Web portal.

 
 

Mobiliteit Diensten

Naast het reserveren van een ruimte kun je ook via de CP App een Mini One, een 100% elektrische BMW i3 of een elektrische fiets boeken op elke gewenste locatie. Je betaald per uur per per km. Op deze locatie is het ook mogelijk een boot met eventueel lunch en borrel arrangement te reserveren.

 
 

Health food and catering

Wij zorgen altijd dat er catering wordt geleverd en besteld kan worden bij het restaurant op locatie. Zo veel mogelijk vers van het land, heerlijke streekproducten, ter plaatse voor jou klaar gemaakt.