Er is een grote trend gaande waarbij we steeds meer regie krijgen over onze gezondheid, lichaam, ambities en leven. Daarnaast zien we ook een grotere behoefte ontstaan aan minder bezit en de wens om meer pay per use gebruik te maken van zaken die je alleen voor een bepaald moment nodig hebt. Binnen ons concept hebben we speciaal een aantal pijlers opgenomen die blijvend bijdragen aan bovenstaande ontwikkelingen èn aan jouw wensen.

De totaaloplossing vind je terug binnen ons shared offices & shared mobility deelplatform. Hier bieden wij jou de sleutel tot ons landelijk netwerk van serviced offices met een zakelijke uitstraling.

 

CP Community

Corporate Places is een members concept. We bouwen graag aan deze community door jou continue nieuwe diensten aan te bieden die jou nog beter ontzorgen en op weg helpen. Ook houden we regelmatig healthy living events en lunch breaks op de locaties. Alles om de werkomgeving nog fijner te maken voor jou.

 
61beb80468f67314a5138a542ce892b4.jpg

CP 360 Portal en App:

24/7 Bereikbaar

Als geen ander begrijpen wij dat jij je dag lekker wilt opstarten, in flow wilt laten verlopen en succesvol wilt afronden. Met onze CP 360 Portal en CP app heb je 24/7 toegang tot ons complete aanbod. Hier boek je jouw gewenste co-working space, desk, kantoor- of vergaderunit. Wil je een lunch boeken, gebruik maken van een pakketservice via de Bringme box of even een e-car of e-bike meenemen naar een volgende afspraak? Dat kun je ook bij ons regelen.

 
IMG_5341.jpg

CP Host en Club Manager

Het hart van de locatie is onze receptie. Wil je dat jouw gasten goed worden ontvangen en doorverwezen, heb je hulp nodig bij het regelen van een belangrijk event of meeting? Zij regelen het voor je. Ook zijn zij inzetbaar voor gebouwgebonden zaken, parkeermanagement en receptiediensten voor alle huurders.

 
a18b79b88237e87efb3689494bc3a6cd.jpg

CP Green Hubs

We hebben in onze formule een aantal bouwstenen opgenomen die de pijleres vormen voor het realiseren van meer Corporate Groene Hubs. Goed rentmeesterschap, de aarde op 1, dienend leiderschap en clean food & lifestyles vormen de pijlers waarmee wij continue aan een groene gezonde gelukkige werk- en levensstijl bouwen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.